4gamers.be

Werkt nieuwe studio van Sony samen met Naughty Dog aan nieuwe game?

Door Jay, 16-04-2018 09:24, bron: https://www.resetera.com/threads/job-listings-sie-building-a-new-development-team-to-collaborate-with-vasg-a-major-sony-studio.35672/

Via een vacature is duidelijk geworden dat Sony in San Diego bezig is met het oprichten van een nieuwe studio voor het ontwikkelen van een nieuwe, ambitieuze game die vooralsnog onaangekondigd is. De nieuwe studio wordt opgericht in samenwerking met de Visual Arts Service Group, een team van Sony dat zich specialiseert in motion capture en animatie. Het heeft ervaring met onder meer Uncharted, God of War en Death Stranding.

Ook wordt vermeld dat de nieuwe studio zal samenwerken met een "grote" Sony development studio. Om welke studio het gaat, is niet bekend, maar er wordt vermoed dat het wel eens om Naughty Dog zou kunnen gaan. Een van hun werknemers heeft op zijn LinkedIn profiel namelijk staan dat Naughty Dog niet alleen aan The Last of Us: Part II werkt, maar ook aan een nog onaangekondigde game.

Wat we precies mogen verwachten is natuurlijk nog koffiedik kijken, maar een denkoefening voor het plezier kan geen kwaad. Zo wordt gespeculeerd dat de nieuwe studio zich bezig zal houden met nieuwe Uncharted games, terwijl Naughty Dog zich kan focussen op The Last of Us: Part II en andere games daarna. Natuurlijk zou het ook kunnen dat het om een andere game gaat of zelfs een compleet nieuw IP.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.