4gamers.be

Ontwikkeling Terraria: Otherworld stopgezet

Door Jay, 16-04-2018 08:55

De makers van Terraria: Otherworld hebben de ontwikkeling van de open world 2D sandbox game stopgezet. Dat werd bekendgemaakt via de officiƫle fora van de game. Na een lang en moeilijk ontwikkelingsproces, dat al sinds 2015 aan de gang was, is de stekker nu dus finaal uit de game getrokken.

De game werd voor het eerst aangekondigd in 2015 en zou in 2016 al het daglicht zien. In 2017 nam Pipework Studios de ontwikkeling over van Engine Software en begon het samen te werken met 505 en Re-Logic aan het spel. In een statement van Re-Logic werd gezegd dat de game in een zeer ongewenste staat verkeerde en werd het team bedankt voor hun harde werk aan de game.

Met deze aankondiging greep de ontwikkelaar ook onmiddellijk de kans om over de toekomst te praten. Zo is er een nieuwe update voor Terraria in de maak en werd er gesproken over een eventuele port naar de Nintendo Switch, andere consoles en mobiele apparaten.

Geschreven door Brent.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.