4gamers.be

DOOM 2 geteased voor E3?

Door Jay, 16-04-2018 10:56, bron: https://www.dualshockers.com/bethesdas-pete-hines-promises-variety-e3-2018-lineup/

De DOOM reboot van 2016 werd uiterst goed ontvangen en dat betekent doorgaans dat we een vervolg mogen verwachten, alleen is de vraag wanneer. Een officiële onthulling tijdens de E3 van dit jaar lijkt alleszins waarschijnlijk, niet alleen omdat de eerste game inmiddels al bijna twee jaar oud is, maar ook omdat Pete Hines van Bethesda er min of meer al naar heeft gehint.

Tijdens een interview vertelde Hines dat hij natuurlijk niets kan vertellen over de E3-aankondigingen die Bethesda in petto heeft, maar hij voegde er wel aan toe dat het voor Bethesda tegenwoordig de "hell on Earth" is met al die voorbereidingen. Heel waarschijnlijk is dit een verwijzing naar Doom II: Hell on Earth, dat in 1994 verscheen voor pc om vervolgens ook voor verschillende consoles te verschijnen. Dit lijkt meteen dan ook een hint te zijn naar de komst van een DOOM sequel, die dus tijdens E3 aangekondigd zou worden.

DOOM screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.