4gamers.be

Iron Harvest is groot succes op Kickstarter

Door Jay, 17-04-2018 09:23

De Kickstarter campagne van Iron Harvest is tot een einde gekomen en er mag gerust van een groot succes gesproken worden. Het doel was om 450.000 dollar op te halen, maar uiteindelijk werd net geen 1,3 miljoen dollar verzameld. Daarmee is Iron Harvest een van de meer succesvolle Kickstarters van de laatste tijd.

Iron Harvest is een RTS-game die in 2016 al werd aangekondigd en die zich afspeelt in 1920+, een kunstproject van de Poolse artiest Jakob Rozalski die eerder al aangaf dat zijn werk opnieuw zou gebruikt worden voor een game. In 1920+ is de wereld na de Eerste Wereldoorlog technologisch veel verder en wordt er op het slagveld gebruik gemaakt van grote mechanische monsters. Voor de gameplay vonden de makers hun inspiratie bij games als Company of Heroes en Men at War.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.