4gamers.be

Savage map van PUBG krijgt netwerk van grotten

Door Jay, 19-04-2018 10:30, bron: https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/3229520292640822642

De makers van PlayerUnknown's Battlegrounds hebben wat van de toekomstplannen voor Savage, de nieuwe, tropische map die recent aan de game werd toegevoegd, uit de doeken gedaan. Zo komen er natuurlijk de nodige updates voor de balans en het toevoegen van nieuwe wapens en voertuigen, maar een update om het meest naar uit te kijken is waarschijnlijk de toevoeging van een ondergronds netwerk van tunnels en grotten.

Spelers zouden via een groot gat op de map, waar ze dus al van in het begin in kunnen landen, toegang krijgen tot het grottensysteem, dat via tunnels toegang biedt tot andere locaties op de map, al zal vermoedelijk niet heel de map ondertunneld zijn en zou dit tunnelsysteem eerder een specifiek deel van de map op zich zijn.

Het grottensysteem zit momenteel in een nog vroege ontwikkelingsfase, maar de eerste resultaten zijn blijkbaar veelbelovend en de eerste versies ervan zouden al in de loop van de komende testfases uitgerold worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.