4gamers.be

Deadpool 2 director maakt The Division film

Door Jay, 20-04-2018 09:51, bron: variety

David Leitch, director van Deadpool 2, zal de regie van de The Division film op zich nemen. Eerder was Stephen Gaghan, bekend van onder meer Traffic en Syria, betrokken als regisseur en schrijver, maar hij heeft het project inmiddels verlaten. Leitch heeft al de nodige ervaring als second-unit director, maar is pas de laatste jaren zelf aan de slag als regisseur. Hij is ook producer, stuntco├Ârdinator en stuntman.

Leitch zou zich in de loop van 2019 op de The Division film storten. Later dit jaar zou hij eerst nog aan de slag gaan met een Fast and Furious spin-off met Dwayne Johnson en Jason Statham in de hoofdrol.

Leitch zal de film samen met zijn producing partner Kelly McCormick produceren en dat onder hun 8711 banner. Ook Jake Gyllenhaal en Riva Marker van Nine Stories, en Jessica Chastain en Kelly Carmichael van Freckle Films zijn producers van dienst, samen met Ubisoft Motion Pictures. Gyllenhaal en Chastain spelen ook de hoofdrol.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.