4gamers.be

Opnieuw aanwijzingen voor Switch-versie van Paladins

Door Jay, 23-04-2018 10:05, bron: https://www.resetera.com/threads/paladins-seemingly-coming-to-nintendo-switch.37691/

Paladins: Champions of the Realm, zeg maar de Overwatch van SMITE-ontwikkelaar Hi-Rez Studios, is reeds beschikbaar voor pc, PS4 en Xbox One, maar mogelijk zit de free-to-play game er ook voor de Nintendo Switch aan te komen. Vorig jaar al werden in de bètaversie van de game configuratiebestanden voor de Nintendo Switch ontdekt en ook recent toegevoegde data doet een Switch-versie vermoeden. Bij de Engelstalige bestanden wordt gesproken over een "Oasis account", maar bij de andere talen wordt expliciet een "Nintendo account" vermeld. Verder is ook een verwijzing gevonden naar een Nintendo Online skin. Aftellen dus naar een officiële aankondiging.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.