4gamers.be

Censuur voor consoleversie Agony

Door Jay, 23-04-2018 11:11, bron: https://www.rockpapershotgun.com/2018/04/22/the-ecstasy-of-agony-will-only-be-uncut-for-pc-gamers/

Agony, dat zich vooral in de aandacht heeft weten te werken omwille van zijn indrukwekkende weergave van de hel, kreeg onlangs een nieuwe releasedatum, nadat de release voor de zoveelste keer was uitgesteld. Vanaf 29 mei zouden we ermee aan de slag kunnen, maar voor PS4 en Xbox One betekent dat dan wel dat we het moeten stellen met een gecensureerde versie. Ook de pc-versie wordt gecensureerd gelanceerd, maar via een patch zal de pc-versie wel in zijn oorspronkelijke staat hersteld kunnen worden.

De censuur, waarvan niet duidelijk is waar het precies om gaat, werd toegepast om een gunstigere rating te verkrijgen. Ondanks die censuur echter lijkt de game nog voldoende verontrustende beelden op het scherm te gaan toveren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.