4gamers.be

H1Z1 komt volgende maand eindelijk naar PS4

Door Jay, 24-04-2018 16:05

Verschillende jaren geleden werd een PS4-versie van H1Z1 aangekodnigd, maar die bleef achterwege terwijl gefocust werd op de pc-versie. Nu is aangekondigd dat de PS4-versie volgende maand dan toch zal verschijnen, zij het eerst in de vorm van een bèta die vanaf 22 mei toegankelijk is.

De PS4-versie zal op enkele punten ook verschillende van de pc-versie, in die zin dat de PS4-versie speciaal voor dat platform, een console, werd aangepast. Denk daarbij aan aangepaste controls en een andere user interface, maar ook het weglaten van crafting en het voorzien van een versimpeld lootsysteem.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.