4gamers.be

Epic gaat door met rechtszaak tegen 14-jarige Fortnite cheater

Door Jay, 27-04-2018 09:55, bron: https://www.vg247.com/2018/04/26/fortnite-lawsuit-cheaters-epic-14-year-old/

In oktober vorig jaar raakte bekend dat Epic Games twee Fortnite cheaters voor de rechter sleept en later bleek dat een van die twee slechts 14 jaar oud is. Zijn moeder stuurde de rechtbank een uitgebreide brief waarin ze met allerlei argumenten probeerde om de rechtszaak te laten vervallen, maar omdat haar brief gezien wordt als een officiële argumentatie in het kader van de rechtszaak, heeft Epic Games recht op een wederwoord en dat werd begin deze week voorzien. Epic stelt dat heel wat argumenten van de moeder gewoon niet kloppen en het vraagt om een formele uitspraak van de rechter en dus een veroordeling van de 14-jarige, die volgens Epic actief cheat software voor Fortnite promootte en distribueerde.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.