4gamers.be

Pokémon GO: PvP nog steeds in ontwikkeling + meer info over toekomst

Door Jay, 30-04-2018 10:03, bron: https://gonintendo.com/stories/308063-pokemon-go-gen-iv-in-development-pvp-still-coming-level-cap-i

John Hanke, CEO van Niantic, heeft wat meer informatie gegeven over de toekomst van Pokémon GO en de zaken waar de ontwikkelaar momenteel mee bezig is. Zo vertelde hij dat de 4de generatie Pokémon momenteel in ontwikkeling is voor Pokémon GO en dat ook aan PvP, waar spelers al lang naar vragen, nog gewerkt wordt. Helaas kon hij geen concretere details geven. Eerder nog zag het er naar uit dat PvP in de zomer van 2017 zou worden uitgerold, maar dat is er dus niet van gekomen.

Verder tracht Niantic om maps meer "raid-friendly" te maken, wordt de level cap in de (nabije) toekomst verhoogd en komt er een Pokémon GO Fest 2.0. Ook zullen spelers binnenkort suggesties kunnen insturen voor nieuwe PokéStops, terwijl Niantic ook strenger wil optreden tegen valsspelers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.