4gamers.be

Bungie plant Destiny-symfonie toch te lanceren

Door Jay, 30-04-2018 13:39, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-04-30-bungie-says-its-finally-releasing-destinys-music-of-the-spheres

Het is ondertussen al drie en een half jaar geleden dat Destiny de wereld werd ingestuurd en nu lijkt het erop dat ontwikkelaar Bungie eindelijk klaar is om Music of the Spheres, de symfonie van Marty O'Donnell in samenwerking met Paul McCartney, vrij te geven. Normaal gezien zou die symfonie samen met de game worden vrijgegeven, maar die plannen werden later toch in de vuilbak gekatapulteerd.

Marty O’Donnell, de componist van Music of the Spheres, verliet Bungie niet lang daarna en spande zelfs een rechtszaak aan tegen de studio, die hij uiteindelijk won. Na een zogenaamd lek van de muziek werd de hele zaak besproken op Reddit waar Cozmo, de community chief van Bungie, de plannen uit de doeken deed om de symfonie alsnog uit te brengen. O’Donnell was overduidelijk niet op de hoogte, te lezen aan de reactie die hij gaf.

Wanneer we Music of the Spheres precies mogen verwachten, blijft vooralsnog een raadsel, maar Bungie heeft het dus over de "near future".

Geschreven door Brent.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.