4gamers.be

Temtem lijkt de Pokémon MMO waar iedereen op hoopt

Door Jay, 02-05-2018 12:51

Crema Games, de studio achter Immortal Redneck, heeft Temtem aangekondigd. Dat is een massively multiplayer creature collection adventure game waarvoor men naar eigen zeggen (duidelijk) inspiratie is gaan halen bij Pokémon. Een Pokémon MMO met andere woorden, maar dan niet officieel Pokémon. Tja, als Nintendo er zelf niet mee op de proppen komt ...

Temtem daagt spelers uit om elke Temtem, zoals de wezens heten, te vangen, te strijden met andere trainers, hun huis in te richten en meer. Spelers kunnen ook samen op avontuur trekken in de levende online wereld van de game.

Op 29 mei wordt een Kickstarter campagne gelanceerd voor Temtem. Meer details, zoals platformen of een mogelijke releasedatum, zijn nog niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.