4gamers.be

Battlerite krijgt een battle royale mode

Door Jay, 03-05-2018 14:56

Sunlock Studios, de maker van Battlerite, heeft vandaag meer details over een nieuwe modus van de game vrijgegeven en ja hoor, het is weer Battle Royale. De nieuwe modus komt deze zomer nog naar de Steam- en WeGame-versie van het spel.

In de nieuwe modus combineert Battlerite dus zijn MOBA-elementen met het alomgekende battle royale-concept. Spelers zullen op een map gedropt worden die 30 keer groter is dan de maps die zich nu in het spel bevinden, waarin je solo of in duo andere spelers zal moeten elimineren. Je zal met 20 spelers tegelijkertijd worden gedropt en de keuze om je Champion te bepalen zal ook een grote rol spelen in een eventuele overwinning.

Geschreven door Brent.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.