4gamers.be

Minecraft laat PS3, Xbox 360, Wii U en PS Vita achter zich

Door Jay, 04-05-2018 09:38

Microsoft heeft aangekondigd dat het binnenkort ophoudt met het uitbrengen van updates voor Minecraft op PS3, Xbox 360, Wii U en PS Vita. De laatste update voor die platformen zal Update Aquatic zijn.

De beslissing om te stoppen met updates voor deze oudere platformen is niet onlogisch. Ze vertegenwoordigen nog maar 5% van het totale aantal Minecraft spelers, dus Microsoft wil zijn middelen liever focussen op de platformen waarop spelers zelf voornamelijk aanwezig zijn. Daarnaast wil het technische vernieuwingen en nieuwe features doorvoeren, iets wat niet altijd even makkelijk is op oudere hardware.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.