4gamers.be

Er komt een officiële Pokémon Escape Room

Door Jay, 06-05-2018 00:01

In Japan duiken regelmatig attracties op die gebaseerd zijn op games en vaak zijn die redelijk uitgebreid met als bedoeling bezoekers helemaal onder te dompelen in de wereld van de game. Een goed voorbeeld daarvan is de Resident Evil attractie. Fans van Pokémon dan weer kunnen uitkijken naar een officiële Pokémon Escape Room die er zit aan te komen.

De escape room in kwestie heet Pokémon "Escape from the Amusement Park of Wind" en het betreft een samenwerking tussen The Pokémon Company en SCRAP. De attractie dient als tie-in met de aankomende film, Pokémon The Movie: Everybody's Story. Bezoekers kruipen in de rol van deelnemers aan het Wind Festival, een jaarlijks evenement om legendarische Pokémon, zoals Lugia, aan te trekken. Leden van Team Rocket infiltreren het evenement echter, waardoor er vreemde dingen gebeuren. Het pretpark wordt afgesloten en dan is het aan de deelnemers om een mysterie op te lossen en te ontsnappen. Tijdens het hele gebeuren kunnen spelers Pokémon vangen, die hen tijdens hun avontuur kunnen helpen.

Een tijdlimiet is er niet en spelers kunnen in hun eentje of in groep deelnemen. Voor kinderen wordt een iets makkelijkere variant voorzien. Concreet is de attractie beschikbaar tussen 14 juli en 24 september in Tokyo Dome City in Tokio, en tussen 18 juli en 17 september in Hirakata Park in Osaka.

Beelden van de escape room attractie zijn helaas nog niet beschikbaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.