4gamers.be

198X brengt verschillende arcadegenres naar pc en consoles

Door Jay, 07-05-2018 09:05

Het Zweedse Hi-Bit Studios heeft recent een Kickstarter campagne gelanceerd voor 198X, een game die er zit aan te komen voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch en die verschillende old-school arcadegenres combineert. In de game gaan spelers aan de slag als Kid, een tiener die vast zit tussen de beperkingen van zijn jeugd en de verplichtingen van volwassenheid.

Kid ontdekt de lokale arcadehal en komt zo terecht in verschillende werelden. Bij elke game die hij speelt wordt hij zelf sterker, en de grens tussen game en realiteit vervaagt meer en meer. 198X combineert zo verschillende genres, zoals beat-em-up, shoot-em-up, racing en RPG.

198X zou, als alles goed gaat, in maart 2019 verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.