4gamers.be

For Honor krijgt waarschijnlijk nieuwe Season Pass

Door Jay, 07-05-2018 09:13

De kans is groot dat For Honor een nieuwe Season Pass krijgt. Sinds het einde van het 4de seizoen is het namelijk stil geworden rond nieuwe heroes voor de game en ook Season VI dat voor de deur staat, brengt geen nieuwe personages met zich mee. Ubisoft blaast het onderwerp echter nieuw leven in door te zeggen dat het nog bezig is met de ontwikkeling van nieuwe heroes en dat we daaromtrent meer info krijgen tijdens E3.

Vorige heroes voor For Honor maakten deel uit van een Season Pass, waarvan alle content tegen het einde van vorig jaar werd afgeleverd. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat nieuwe heroes deel zullen uitmaken van een nieuwe Season Pass, die dan vermoedelijk tijdens E3 aangekondigd wordt. Natuurlijk zou het kunnen dat Ubisoft plots alle nieuwe heroes gratis en voor niets lanceert, maar dat is toch eerder twijfelachtig.

For Honor screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.