4gamers.be

Egress combineert Battle Royale en Dark Souls

Door Jay, 07-05-2018 11:43

Het moest er eens van komen: een game die het battle royale genre en Dark Souls combineert. En kijk, daar is Egress. Alles lijkt in een nog vroege ontwikkelingsfase te zitten, maar afgaande op wat reeds bekend is, heeft Egress toch een interessante insteek. In de huidige versie van het spel worden 22 spelers gedropt op een map die meerdere lagen heeft, in die zin dat je kan rondlopen in riooltunnels, door straten, en in en op huizen. In plaats van een giftige cirkel of wat dan ook, heeft Egress een waterniveau dat gaandeweg stijgt, waardoor spelers gedwongen worden zich naar boven te begeven, waar ze elkaar onvermijdelijk zullen treffen.

Qua setting brengt Egress een combinatie van het Victoriaanse tijdperk met invloeden van Retrowave en de mythologie van Lovecraft. Wat gameplay betreft kunnen spelers aan de slag met verschillende helden die hun eigen magische krachten en wapens hebben, goed voor een hardcore combat systeem met magie, melee combat, dodges en meer.

Egress staat gepland voor pc, PS4 en Xbox One, maar een releasedatum is nog niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.