4gamers.be

Cyberpunk 2077 wordt uitgebreid getoond tijdens E3

Door Jay, 08-05-2018 17:01, bron: https://www.resetera.com/threads/e3-2018-rumor-cyberpunk2077-will-have-a-1-hour-demo-presentation-at-closed-doors.41091/

Er waren al aanwijzingen en vermoedens dat Cyberpunk 2077 aanwezig zou zijn tijdens de aankomende E3-beurs en dat lijkt nu nog wat zekerder te zijn geworden. Francesco Fossetti, redacteur bij het Italiaanse Everyeye.it en in die zin wel een betrouwbare bron, heeft namelijk laten weten dat hij een uitnodiging heeft gekregen om tijdens E3 een presentatie bij te wonen waarbij Cyberpunk 2077 een uur lang gedemonstreerd zou worden.

Helaas vindt deze presentatie voor de pers wel achter gesloten deuren plaats, maar dat hoeft op zich niet te betekenen dat het grote publiek niets van de game te zien zal krijgen. De kans is groot dat tijdens een van de persconferenties (een gerucht zegt Microsoft) de game al iets beknopter uit de doeken gedaan wordt met een trailer en wie weet wel een demo. Afwachten dus, maar 2018 lijkt toch het jaar te worden waarin we eindelijk meer te zien gaan krijgen van Cyberpunk 2077, de nieuwe game van CD projekt RED, en dat is al heel wat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.