4gamers.be

Ja hoor, ook Dota 2 krijgt een Battle Royale mode

Door Jay, 09-05-2018 09:01

Ja hoor, ook bij Valve springen ze op de kar van battle royale. Als onderdeel van de International 2018 Battle Pass krijgen spelers van Dota 2 binnenkort toegang tot The Underhollow, een nieuwe (waarschijnlijk tijdelijke) mode die heel wat elementen van het battle royale genre bevat.

In The Underhollow worden verschillende teams van telkens drie spelers gedropt in een labyrint, waarin ze op zoek moeten gaan naar de meest zeldzame kaas van Roshan. Onderweg moeten de teams niet alleen elkaar bestrijden, maar zijn er ook allerlei monsters die hen het leven zuur maken. Daar komt ook nog eens bij dat het grottencomplex niet al te stabiel is en dat er regelmatig instortingen zijn, waardoor het speelveld kleiner wordt en er uiteindelijk niets meer van overblijft. Teams moeten zorgvuldig doorheen het labyrint navigeren om Gold en XP te verzamelen om zo tegenstanders te kunnen verschalken en als overwinnaar uit de strijd te kunnen komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.