4gamers.be

Warframe: Beasts of the Sanctuary update nu ook voor consoles gelanceerd

Door Jay, 11-05-2018 09:00

Vorige maand al kreeg de pc-versie van Warframe de Beasts of the Sanctuary update en toen werd aangekondigd dat de consoleversie die update in mei zou krijgen. Inmiddels is die update effectief gelanceerd voor PS4 en Xbox One.

De update brengt om te beginnen Sanctuary Onslaught, een survival mode die spelers op zichzelf of in teams van 4 tegenover verschillende, steeds sterker wordende golven van vijanden plaatst, terwijl ze van portal naar portal gaan om de vermiste Khora Blueprints terug te krijgen.

Door het Sanctuary te overleven, krijgen spelers toegang tot de tweede grote toevoeging van deze update, namelijk Warframe Khora. Het nieuwe personage wordt omschreven als een behendige en dynamische vechtster, zowel offensief als defensief. Ze heeft een metalen zweep die vijanden van op afstand kan raken en heeft de controle over Kavat, een metalen katachtig wezen dat vijanden in een wervelwind van pijn kan laten baden.

Meer info over de update is hier te vinden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.