4gamers.be

Photo mode voor God of War gelanceerd

Door Jay, 11-05-2018 10:28

Via een update heeft God of War zijn eerder beloofde photo mode ontvangen. Die biedt heel wat opties om mooie kiekjes in de game te maken, waaronder zelfs de mogelijkheid om de gezichtsuitdrukkingen van Kratos en Atreus aan te passen.

Ook brengt de update een grotere tekstgrootte met zich mee voor de menu's en user interface, terwijl spelers voortaan ook controls kunnen remappen in Rage Mode. Verder zijn ook God of War stickers voor mobiele toestellen gelanceerd. De nieuwe emoji stickers zijn nu al beschikbaar via de App Store, maar ze komen heel binnenkort ook naar Android.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.