4gamers.be

Cadeau doen van Xbox One en Windows 10 games en DLC nu mogelijk

Door Jay, 11-05-2018 14:52

In de zomer van vorig jaar al werd aangekondigd dat gifting mogelijk zou worden voor Xbox One en Windows 10 games en na een trial voor Xbox Insiders ging die feature in november live voor iedereen, zij het met wat beperkingen. Nu is gifting ten volle uitgerold, wat maakt dat niet alleen games maar ook DLC cadeau gedaan kunnen worden.

Content die te consumeren is, zoals in-game credits, kan niet cadeau gedaan worden en daarnaast zijn er nog enkele beperkingen. Zo mag je niet meer dan twee exemplaren van een afgeprijsde game kopen en in totaal mag je elke 14 dagen maar 10 afgeprijsde producten kopen om cadeau te doen. Dit is vermoedelijk om fraude tegen te gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.