4gamers.be

Bethesda teaset nieuwe game(s) met roze accenten

Door Jay, 11-05-2018 15:28

Bethesda lijkt het lekken van een hoop E3-games door een winkelketen te hebben aangegrepen als startpunt voor het teasen van zijn eigen E3-game(s). Het begon met commentaar op de placeholder boxart van Rage 2, daarbij gebruik makend van een felle, roze kleur. Diezelfde kleur zien we terug in enkele afbeeldingen die Bethesda als teaser online heeft gegooid. De ene toont de Big Ben, de andere een ruimteraket.

Het is onduidelijk wat precies geteased wordt. Aangezien het allemaal begon met Rage 2, zou het logisch lijken dat het die game is die men nu verder aan het teasen is, maar voor hetzelfde geld heeft men de roze kleur gewoon als een doorlopend thema van teasers in het algemeen gekozen en zijn het dus verschillende games die geteased wordt. Zo wordt er volop gespeculeerd over iets rond Fallout en Starfield, een sci-fi RPG waarvan geweten is dat Bethesda er aan werkt.

Interessant is dat op de raket 5-14 te zien is, waardoor nu vermoed wordt dat we op 14 mei meer te weten zullen komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.