4gamers.be

Neem eens een Game Boy Camera mee naar een F1-wedstrijd

Door Jay, 13-05-2018 00:01, bron: https://kotaku.com/formula-1-fan-took-a-game-boy-camera-to-a-race-and-the-1825905143

De Game Boy Camera blijft iets dat tot de verbeelding spreekt, niet alleen omdat het accessoire inmiddels overladen is met nostalgische gevoelens, maar ook omdat het toch iets magisch heeft of had dat zijn tijd wat vooruit was. Echt goede foto's kan je er niet mee maken, maar unieke des te meer.

Vergeet dus een dure SLR-camera of een iPhone met meer filters dan goed voor je zijn, en zeg hallo tegen de Game Boy Camera om foto's te nemen tijdens een F1-wedstrijd. Dat is wat een zekere Tim Binnion deed. Hij nam zijn Game Boy Camera mee naar de Grand Prix van Shanghai en had het geluk om een plaats te hebben bij een bocht waar de wagens uit zouden komen, waardoor ze net traag genoeg reden om er goede foto's van te kunnen nemen.

Tim maakte wel gebruik van een clip-on zoom lens, omdat de lens van de Game Boy Camera zelf gewoonweg te slecht is in deze omstandigheden. Ook moest hij gebruik maken van een dongle die het mogelijk maakte om de foto's naar een SD-kaart op te slaan, aangezien het interne geheugen van de Game Boy Camera slechts 30 foto's kon bijhouden. Nu goed, los daarvan is het resultaat wel mooi om te zien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.