4gamers.be

"Deus Ex is niet dood"

Door Jay, 14-05-2018 11:23, bron: https://www.pcgamesn.com/deus-ex-mankind-divided/eidos-montreal-deus-ex-5

Ronds Deus Ex is het al een tijdje stil, waardoor hier en daar gefluisterd wordt dat de franchise geen liefde meer krijgt omwille van tegenvallende resultaten. Vorig jaar al liet de CEO van Square Enix weten dat men Deus Ex niet laat vallen, maar voor fans klonk dat eerder als een weinig zeggende en zakelijke geruststelling. Nu heeft echter ook David Anfossi, studiohoofd van Eidos Montreal, de thuisbasis van Deus Ex, gezegd dat de franchise zeker "niet dood" is.

Anfossi zei tijdens een interview dat Deus Ex hét merk van de studio is en dat men er erg aan gehecht is. Men wil dus sowieso terugkeren naar Deus Ex, maar "we kunnen niet alles doen," klonk het. Anfossi verwees naar het feit dat de studio momenteel de handen vol heeft met Shadow of the Tomb Raider, The Avengers en nog een derde game, maar hij suggereerde wel dat men daarna dus zou kunnen terugkeren naar Deus Ex.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.