4gamers.be

Deformers van Ready at Dawn houdt ermee op

Door Jay, 14-05-2018 11:42

Ready at Dawn heeft laten weten dat het op 9 augustus 2018 de servers van Deformers sluit. Deformers is een multiplayergame waarin je met 'Forms' de strijd aangaat met elkaar. De Forms zijn ronde wezens die doorheen de wereld rollen, maar ook over een aantal leuke vaardigheden beschikken. De game werd gelanceerd voor pc, PS4 en Xbox One.

Ook liet Ready at Dawn weten dat het de game vanaf nu niet meer verder ontwikkelt. De game zelf en microtransacties kunnen ook niet meer gekocht worden. Workshop items worden gratis beschikbaar gesteld om te gebruiken in offline play, terwijl alle Forms en Styles nog voor het opdoeken van de servers ontgrendeld zullen worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.