4gamers.be

Milla Jovovich speelt mee in Monster Hunter film

Door Jay, 14-05-2018 14:07, bron: variety

In 2016 al werd duidelijk dat er gewerkt wordt aan een Monster Hunter film en iets later raakte bekend dat de film gemaakt zou worden door de makers van de Resident Evil films. Zo is Paul W. S. Anderson, regisseur van de Resident Evil films, regisseur van dienst en hij brengt actrice Milla Jovovich met zich mee. Niet meteen een verrassing, aangezien de twee getrouwd zijn en vaak samenwerken voor films.

Veel is er voorts nog niet bekend over de Monster Hunter film. Het budget zou ongeveer 60 miljoen dollar bedragen en de productie zou in september dit jaar beginnen. Men zou filmen in Zui-Afrika, in en rond Kaapstad.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.