4gamers.be

FIFA 19 komt met Champions League en Europa League

Door Jay, 14-05-2018 14:14

FIFA 19 moet officieel nog aangekondigd worden, maar nu al is het redelijk zeker dat de nieuwste versie dit jaar de Europa League en Champions League met zich meebrengt. Dat liet de Nederlandse voetbalcommentator Evert ten Napel vallen toen hij vertelde over zijn stemmenwerk voor FIFA 19, dat volgens hem in oktober verschijnt.

Op zich is het geen verrassing dat FIFA 19 de nieuwe licenties bevat. Onlangs raakte namelijk bekend dat de samenwerking tussen Konami en UEFA stopgezet is, waardoor de licenties weer zijn vrijgekomen en dan is het natuurlijk een kwestie van tijd en centjes alvorens EA ze opraapt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.