4gamers.be

Studio van Cliff Bleszinski legt de boeken neer

Door Jay, 15-05-2018 09:47

Cliff Bleszinski heeft aangekondigd dat Boss Key Productions, de studio die hij oprichtte na zijn vertrek bij Epic Games, de boeken neerlegt. Een echte verrassing is dat niet meteen. Lawbreakers, de eerste game van de studio, had het als hero shooter moeilijk in een landschap waarin ook Overwatch bestaat. Los daarvan had Lawbreakers ook voldoende problemen op zichzelf waardoor spelers weg bleven. Recent nog lanceerde Boss Key een battle royale game, maar dat leek eerder op een wanhoopspoging die niet mocht baten.

Bleszinski gaat nu wat tijd vrij nemen om te reflecteren, al hoopt hij op een dag weer met iets nieuws te kunnen komen omdat games naar eigen zeggen altijd een deel zullen zijn van wie hij is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.