4gamers.be

The Infectious Madness of Doctor Dekker binnenkort naar consoles

Door Jay, 16-05-2018 00:08

Eind vorig jaar werd aangekondigd dat The Infectious Madness of Doctor Dekker, dat eerder al voor pc verscheen, deze lente naar PS4, Xbox One en Nintendo Switch zou komen en nu is ook een concrete releasedatum onthuld, zijnde 5 juni. Ook werd een nieuwe trailer vrijgegeven.

The Infectious Madness of Doctor Dekker is een FMV game waarin spelers in de huid kruipen van een psychiater die ex-patiënten van Doctor Dekker ondervraagt. Die is vermoord en een van de patiënten is de moordenaar. Aan spelers om uit te zoeken wie precies. Dat doen spelers door de patiënten vragen te stellen en aanwijzingen te analyseren. De moordenaar wordt trouwens aan het begin van elke playthrough random bepaald, op basis waarvan het verloop van het spel zich aanpast, dus spelers kunnen de game gerust meermaals spelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.