4gamers.be

Nieuwe GTA Online mode laat je knallen op grote hoogte

Door Jay, 16-05-2018 00:07

GTA Online heeft met Trap Door weer een nieuwe Adversary Mode gekregen. Die plaatst spelers op een platform ver boven de oceaan, waar ze het met een uitgebreid wapenarsenaal tegen elkaar mogen opnemen. Het platform wordt echter kleiner en kleiner, waardoor de actie steeds intenser wordt. Een kill stuurt je vijanden voorts terug naar een red zone voor een respawn, maar ze hebben dan slechts enkele seconden de tijd om weer in het actiegebied te geraken alvorens de grond onder hen verdwijnt en ze de dieperik invallen.

De Trap Door mode levert dubbel zoveel GTA$ en RP op, terwijl er verder ook weer heel wat kortingen voorzien worden. Een volledig overzicht vind je hier.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.