4gamers.be

Bigben Interactive koopt Cyanide

Door Jay, 16-05-2018 00:11

Bigben Interactive heeft aangekondigd dat het de Franse ontwikkelaar Cyanide koopt. Die kennen we van games als Styx, Call of Cthulhu, Blood Bowl en meer. Cyanide werkte vaak samen met Focus Home Interactive, maar die samenwerking is vermoedelijk verleden tijd nu de studio in handen komt van Bigben Interactive, dat aanvankelijk vooral een uitgever was van games maar dat zich nu ook meer wil richten op het zelf ontwikkelen van eigen games. De overname van Cyanide is daarvoor een belangrijke stap, die het landschap in de Franse gaming industrie bovendien wat door elkaar schudt.

De overname zou in totaal 20 miljoen euro kosten. De helft daarvan zou cash betaald worden, terwijl de andere helft via aandelen geregeld wordt. Volgende maand zou de overname moeten worden afgerond.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.