4gamers.be

Geen Borderlands 3 tijdens E3

Door Jay, 16-05-2018 09:45, bron: playstationlifestyle

We weten dat Borderlands 3 al een tijd in ontwikkeling is, maar een officiële onthulling is er nog niet van gekomen. Ergens werd verwacht dat de game tijdens de E3-beurs van dit jaar eindelijk getoond zou worden, maar dat lijkt er niet in te zitten. Een vertegenwoordiger van Gearbox bevestigde dat we geen Borderlands 3 te zien zouden krijgen, kwestie van de verwachtingen te temperen. Voor hetzelfde geld is dat natuurlijk gelogen en komt men alsnog met Borderlands 3 als surprise reveal, maar dat valt nog af te wachten. Wel zou Gearbox met enkele andere titels op de proppen komen. We vermoeden dat het daarbij alvast niet om Battleborn 2 gaat.

Borderlands 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.