4gamers.be

S.T.A.L.K.E.R. 2 weer in ontwikkeling, verschijnt in 2021

Door Jay, 16-05-2018 09:50

Goed nieuws voor fans van de S.T.A.L.K.E.R. franchise want S.T.A.L.K.E.R. 2 is weer in ontwikkeling. De laatste game in de reeks was S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, dat in 2009 verscheen. Daarna werd S.T.A.L.K.E.R. 2 aangekondigd, maar na heel wat ontwikkelingsproblemen werd de game in 2011 geannuleerd. Sindsdien hebben we het moeten stellen met spirituele opvolgers en geruchten dat de rechten nu bij Bethesda zitten.

Maar goed: over naar het actuele nieuws en dus de aankondiging dat GSC Game World opnieuw werkt aan S.T.A.L.K.E.R. 2. Voorlopig is er wel weinig meer te zeggen dan dat er een officiĆ«le website is en dat de release gepland staat voor in 2021.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.