4gamers.be

Bevestigd: Battlefield V wordt volgende week onthuld

Door Jay, 17-05-2018 09:50

Dankzij verschillende lekken weten we al dat Battlefield V er zit aan te komen en dat de game ons meer dan waarschijnlijk meeneemt naar de Tweede Wereldoorlog, met naast de standaard singleplayer en multiplayer ook een soort battle royale mode. Dankzij het oplossen van een easter egg werd recent duidelijk dat Battlefield V waarschijnlijk op 23 mei onthuld wordt en dat is nu ook officieel bevestigd. Concreet gebeurt dat via een livestream om 22:00 onze tijd. Uiteraard zal je die livestream hier bij ons kunnen bekijken, net als die van Call of Duty: Black Ops 4 trouwens. De presentatie van de Battlefield V reveal is trouwens in handen van Trevor Noah, bekend van The Daily Show.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.