4gamers.be

Borderlands 3 waarschijnlijk uitgesteld

Door Jay, 17-05-2018 11:31

Take-Two heeft aangekondigd dat een nieuwe game in een van de "grootste franchises van 2K" is uitgesteld tot het fiscale jaar 2020, terwijl de game in kwestie eerst gepland stond voor het huidige fiscale jaar. Concreet betekent dit dat de nieuwe game verschijnt tussen begin april 2019 en eind maart 2020.

Om welke game het precies gaat, is niet bekend, maar over het algemeen wordt aangenomen dat het om Borderlands 3 gaat. Hoewel de game zelden bij naam wordt genoemd, is geweten dat Gearbox aan de game werkt. Eerder deze week werd ook al bevestigd dat Borderlands 3 niet op E3 zou zijn, hoewel dat ergens wel verwacht werd.

Borderlands 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.