4gamers.be

No Man's Sky krijgt eindelijk échte multiplayer

Door Jay, 18-05-2018 11:23

Eerder dit jaar werd een grote update voor No Man's Sky aangekondigd. Die heet NEXT, zou de grootste update tot nu toe zijn en zou een logsiche "next step" voor de game betekenen. Ergens werd al vermoed dat het iets te maken zou hebben met multiplayer en dat is nu ook bevestigd.

De NEXT update brengt eindelijk échte multiplayer naar No Man's Sky. Zo'n multiplayer werd voor de launch van de game gesuggereerd, maar uiteindelijk werd de game gelanceerd zonder multiplayer, wat voor heel wat controverse zorgde, vooral omdat men vooraf niet duidelijk was geweest. Die multiplayer komt er nu dus toch nog. Concreet zal je alles wat je eerder al in je eentje kon doen vanaf dan ook met meerdere spelers kunnen doen. Denk daarbij aan planeten verkennen, een basis bouwen, dogfights houden in de ruimte, quests najagen en meer.

De NEXT update verschijnt op 24 juli. Dan verschijnt ook de Xbox One-versie van No Man's Sky, die dan meteen de update bevat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.