4gamers.be

In deze game kan je als school shooter aan de slag

Door Jay, 23-05-2018 11:51

Via Steam verschijnt binnenkort, op 6 juni, een game genaamd Active Shooter. Het spel is eigenlijk niets meer of minder dan een school shooting simulator. Je kan als speler niet alleen aan de slag als een SWAT-agent, maar ook als schutter zelf, waarbij je dus onschuldige mensen kan doodschieten.

Het hoeft niet gezegd dat deze game waarschijnlijk voor de nodige ophef zal zorgen, zeker gezien de VS recent weer het slachtoffer werd van een dodelijke school shooting en omdat het spel beschikbaar wordt gesteld via een populair platform als Steam. De makers benadrukken dat de game niet serieus genomen moet worden, maar de vraag is natuurlijk waarom men een dergelijke game überhaupt maakt. Het antwoord is simpel: snel geld verdienen met een controversiële game waar sowieso over gepraat wordt.

De makers van Active Shooter brachten eerder ook al games als Dab, Dance & Twerk en White Power: Pure Voltage uit. Games die zich louter omwille van hun onderwerp in de aandacht weten te werken dus en niet meteen omwille van hun kwaliteit. Het valt nog af te wachten of Valve de game op Steam zal laten staan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.