4gamers.be

Wij zijn op zoek naar esports admins, casters en schrijvers

Door YoniVL, 26-05-2018 00:00

Zoals je misschien wel weet, maakt 4Gamers deel uit van een groter bedrijf 4Entertainment. Een belangrijke focus daarbij is esports en dus zijn we op zoek naar nieuwe mensen die ons team kunnen komen versterken, met name admins en casters voor verschillende games, plus enkele schrijvers die het nieuws rond esports op de voet volgen.

In ruil worden ook je kosten vergoed en krijg je toegang tot een aantal grote projecten binnen esports in België.

We zijn met name op zoek naar...

Schrijvers

Heb je een passie voor esports en volg je het nieuws, de teams en de wedstrijden op de voet, en heb je bovendien een vlotte pen? Dan kan je misschien aan de slag als esports-schrijver, waarbij je de belangrijkste nieuwtjes weet te verzamelen en degelijke teksten kan schrijven om dat nieuws te delen met ons publiek. Je moet niet meteen alles weten over elk aspect van esports, maar een degelijke basiskennis en een gezonde interesse zijn wel vereist.

Admins

 • FIFA 18 (en opvolgers)
 • League of Legends
 • Counter-Strike: Global Offensive
 • Hearthstone
 • PlayerUnknown’s Battlegrounds
 • Fortnite
 • Rocket League
   

Wat verwachten we van jou? Natuurlijk een diepgaande kennis van de game waarvan je admin wil worden, plus kennis van esports. Daarnaast moet je goed zijn in communicatie en in een team kunnen werken, terwijl je ook creatieve oplossingen zoekt voor mogelijke problemen. Spreek je naast het Nederlands ook nog Frans of Engels dan is dat meegenomen. Ervaring in het wereldje is meegenomen, maar geen vereiste.

Commentators

We zoeken ook nog commentatoren voor:

 • FIFA 18 (en opvolgers)
 • League of Legends
 • Counter-Strike: Global Offensive
   

Heb je zin om commentator te worden, hou er dan wel rekening mee dat je beschikbaar moet zijn om deel te nemen aan een trainingsprogramma, dat van jou een betere commentator moet maken.


Ben je geïnteresseerd in een van deze functies, stuur dan een cv, motivatiebrief en andere relevante informatie naar application@4entertainment.be. We bekijken elke sollicitatie en laten je zo snel mogelijk iets weten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.