4gamers.be

Sony bespreekt mogelijkheden voor PlayStation Classic

Door Jay, 25-05-2018 10:59, bron: gamerevolution

Het succes van de Nintendo (S)NES Classic Edition heeft nog maar eens aangetoond dat nostalgie niet te onderschatten is en sindsdien zijn ook andere bedrijven, zoals Atari, weer op de nostalgietrein gesprongen. Ook bij Sony wordt intern gesproken over een "PlayStation Classic".

John Kodera, CEO en President van Sony Interactive Entertainment, werd naar het onderwerp gevraagd tijdens een interview. Hij antwoordde dat Sony altijd kijkt naar mogelijkheden om assets uit het verleden nieuw leven in te blazen en dat hij denkt dat er verschillende mogelijkheden zijn om een "klassieke console" opnieuw te lanceren. Hij zei ook dat binnen Sony zelf over zulke mogelijkheden wordt gediscussieerd.

Sony verkent intern dus mogelijkheden, maar of dat ook echt zal leiden tot een PlayStation Mini valt natuurlijk nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.