4gamers.be

Nieuwe radiozender of nachtclubs voor GTA Online?

Door Jay, 29-05-2018 09:33

Rockstar lijkt nieuwe muzikale content te teasen voor GTA Online. Het stuurde namelijk onderstaande afbeelding de wereld in. Het lijkt te gaan om een poster voor een concert in Los Santos, waar alvast vier electronic artists van de partij zouden zijn.

Gespeculeerd wordt dat we binnenkort een nieuwe radiozender krijgen om naar te luisteren, maar het kan net zo goed om een nieuw in-game event gaan of gewoon wat nieuwe muziek die wordt toegevoegd aan de online playlists. Voorts zou het ook kunnen dat dit een teaser is voor wat grotere DLC die de mogelijkheid geeft aan spelers om hun eigen nachtclub te bezitten en uit te baten. In die zin zijn recent wat geruchten en lekken opgedoken, maar het valt nog af te wachten wat daar precies van aan is.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.