4gamers.be

Aankondiging S.T.A.L.K.E.R. 2 voorbarig, game heeft geen uitgever

Door Jay, 30-05-2018 09:59, bron: https://www.pcgamesn.com/stalker-2/stalker-2-publisher

Eerder deze maand werd aangekondigd dat S.T.A.L.K.E.R. 2 weer in ontwikkeling is en dat de game in 2021 zou verschijnen. De aankondiging kwam als een verrassing, vooral ook omdat er verder geen informatie kwam van GSC Game World. Nu blijkt dat de aankondiging enigszins voorbarig was.

S.T.A.L.K.E.R. 2 blijkt namelijk nog geen uitgever te hebben en qua ontwikkeling zou men in een nog erg vroege planningfase op papier zitten. De aankondiging kwam er met andere woorden vooral met het oog op E3, waar men hoopt een uitgever te kunnen strikken voor de game. Komt die er niet, dan is het nog maar de vraag of GSC Game World over de nodige middelen beschikt om S.T.A.L.K.E.R. 2 effectief te maken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.