4gamers.be

Eerste beelden Team Sonic Racing gelekt

Door Jay, 30-05-2018 11:13

Update: officieel aangekondigd.


We weten al een tijdje dat Sega op het punt staat een nieuwe Sonic Racing game te onthullen en de afgelopen dagen zijn weer meer teasers in die zin online verschenen, maar inmiddels is via Walmart de game al gelekt. Het gaat om Team Sonic Racing. Walmart vermeldt de game voorlopig enkel voor Nintendo Switch, maar het is waarschijnlijk dat het spel ook voor andere platformen verschijnt.

Ook de eerste screenshots zijn dankzij Walmart al iets te vroeg online verschenen, samen met wat details. De game ondersteunt 12-player online multiplayer en 4-player offline split-screen multiplayer. Er zal ook een Story Mode van de partij zijn. Verder zijn er 15 personages om mee aan de slag te gaan, onderverdeeld in drie classes op basis van snelheid, techniek en kracht. Personages hebben speciale moves, er zijn power-ups en voertuigen kunnen opgesmukt worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.