4gamers.be

"Fallout 76 is online survival RPG à la Rust en DayZ"

Door Jay, 31-05-2018 09:19, bron: https://kotaku.com/sources-fallout-76-is-an-online-survival-rpg-1826425333

Gisteren werd Fallout 76 aangekondigd, maar op meer officiële info omtrent de game is het wachten tot de E3-persconferentie van Bethesda. Bij Kotaku echter lieten ze al snel weten dat ze gehoord hadden dat het om "een soort online game" gaat, en nu hebben ze via verschillende van hun bronnen nog wat meer informatie kunnen lospeuteren.

Samengevat zou Fallout 76 een online survival RPG à la Rust en DayZ zijn. De game zou aanvankelijk een prototype zijn geweest van een Fallout 4 multiplayer game, maar doorheen de jaren werd het concept aangepast. Overleven is dus de boodschap, met zaken als quests en base building die de gameplay uitmaken, naast andere survival-based en multiplayer mechanics. Bethesda Game Studios zou Bethesda Game Studios echter niet zijn als er ook geen focus zou zijn op een verhaal, dat doorheen de game dus ook aanwezig zou zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.