4gamers.be

Just Cause developer overgenomen door Nordisk Film

Door Jay, 31-05-2018 09:42

Avalanche Studios, de ontwikkelaar die we kennen van de Just Cause games en Mad Max, wordt overgenomen door Nordisk Film, een Deens entartainmentbedrijf dat onderdeel is van Egmont, de grootste mediagroep van Denemarken. Nordisk Film focust zich voornamelijk om films en cinema, maar is de laatste tijd ook meer bezig met games.

Nordisk Film kreeg vorig jaar voor iets meer dan 10 miljoen dollar al een minderheid van de aandelen van Avalanche Studios in handen, maar nu koopt het dus alle aandelen op om volledig eigenaar te worden van de studio. Met de overeenkomst zou een bedrag van 103 miljoen dollar gemoeid zijn. De marktwaarde van Avalanche Studios wordt geschat op 136 miljoen dollar.

Just Cause 3 screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.