4gamers.be

In deze horrorgame ga je op de vlucht voor auto's

Door Jay, 31-05-2018 11:55

Beware, dat eerder door het leven ging als Driving Survival, is een nieuwe horrorgame met een interessant concept. De hele game speelt zich namelijk 's nachts af terwijl je in een auto zit en achtervolgd wordt. Je moet je een weg zien te banen over wegen, veldweggetjes en meer, terwijl je constant je achteruitkijk- en zijspiegels in de gaten houdt. Waarom je precies achtervolgd wordt, is een raadsel dat je gaandeweg tracht op te lossen. Je zal ook niet constant achtervolgd worden. Vijanden zullen plots opduiken, waardoor je een groot stuk van de game gewoon in je eentje rijdt, vol angst voor het onbekende.

Hoe de toekomst van Beware eruit ziet, valt af te wachten, maar het concept is alleszins interessant. Een demo van de game kan trouwens hier gedownload worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.