4gamers.be

Assassin's Creed Odyssey aangekondigd

Door Jay, 01-06-2018 08:37

Update: de info dat Assassin's Creed Odyssey mogelijk dit jaar nog verschijnt heeft waarschijnlijk betrekking op dit fiscaal jaar, waardoor de game ten laatste in maart 2019 zou verschijnen.


Ubisoft heeft Assassin's Creed Odyssey aangekondigd. De nieuwe Assassin's Creed game lekte, net als de vorige jaren trouwens, via officiële merchandise die plots opdook, zijnde een sleutelhanger en t-shirt. Toen vervolgens verschillende leden van de pers bevestigden dat de game echt is, besloot Ubisoft om Assassin's Creed Odyssey maar gewoon te bevestigen en meteen een eerste teaser online te gooien, samen met de boodschap dat de game tijdens E3 verder uit de doeken gedaan zou worden. Duidelijk is dat de game zich afspeelt in het oude Griekenland, waarmee een eerder gerucht bevestigd wordt.

 

Tot daar het officiële gedeelte dus, maar bij Kotaku hebben ze zoals gewoonlijk hun bronnen aangesproken en die hebben nog wat meer details omtrent de game vrijgegeven. Zo zou Assassin's Creed Odyssey dit jaar nog verschijnen en een terugkeer betekenen van de jaarlijkse releases. De game zou een mannelijke én vrouwelijke hoofdrolspeler hebben waarmee spelers aan de slag kunnen en er zouden nog meer RPG-elementen geïntroduceerd worden, zoals verschillende dialoogopties.

Als we de informatie van Kotaku over een release dit jaar koppelen aan een eerder gerucht, dan weten we mogelijk ook al welke Assassin's Creed game na Assassin's Creed Odyssey komt. Een eerder gerucht zei immers al dat de nieuwe game zich in Griekenland zou afspelen en dat blijkt dus te kloppen. Datzelfde gerucht echter had het over een release eind 2019, terwijl Kotaku het dus heeft over een release dit jaar nog. Een andere insider zei destijds evenwel dat niet alle info van het gerucht klopt. Mogelijk heeft dat dan betrekking op de release. Dat gerucht zei verder ook dat het eigenlijk om een trilogie gaat die gepland staat, waarbij de games zich afspelen in Egypte, Griekenland en Rome. De kans is dus reëel dat de game met Rome als setting in 2019 verschijnt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.