4gamers.be

Insurgency: Sandstorm uitgesteld voor consoles

Door YoniVL, 01-06-2018 14:40, bron: https://www.vg247.com/2018/06/01/insurgency-sandstorm-pc-release-date-ps4-xbox-one-delayed/

Ontwikkelaar New World Interactive heeft meer informatie vrijgegeven rond de release van Insurgency: Sandstorm. De game komt in september naar pc, een exacte datum is nog niet gekend, maar is ondertussen ook wel uitgesteld voor PS4 en Xbox One. Die versies worden pas in de eerste helft van volgend jaar gelanceerd. Wie de game op pc nu al besteld, krijg ook toegang tot de gesloten bèta die in de toekomst wordt gehouden. Die bèta zal de volledige game bevatten, zij het natuurlijk mogelijk met nog enkele bugs. Er zijn wel een aantal zaken die niet bij release in de game zullen zitten, zoals de modi Classic Outpost en Operation. Het is ook nog de vraag of die twee later zullen worden toegevoegd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.